Verzenden / Retourneren

Verzenden:

Wij bezorgen over heel de wereld, mocht je adres het NU nog niet toestaan neem dan contact met ons op.

Uw bestelling wordt uiterlijk binnen zeven (7) dagen verzonden na ontvangst van uw betaling, mits het niet om en Pre-Order product gaat. 

Indien uw bestelling onverhoopt niet op voorraad is of niet meer leverbaar is dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een e-mail. 

Indien we twee (2) weken na uw bestelling, nog geen betaling ontvangen hebben, nemen wij contact met u op over de status van uw bestelling.

Retourneren:

Indien u een artikel om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, mag u het artikel binnen de wettelijk verplichte 14 kalenderdagen na ontvangst aan Pin D-lizd - deugdelijk verpakt - terugzenden.

Hiermee ontbindt u de aankoop en heeft u recht op teruggave door Pin D-lizd van het bedrag dat u reeds aan Pin D-lizd heeft betaald met betrekking tot het teruggestuurde artikel.

De kosten voor retourzendingen komen voor uw rekening. Indien u de levering wilt retourneren dient u Pin D-lizd daarvan binnen 14 kalenderdagen na ontvangst op de hoogte te stellen via het contact formulier. Na de genoemde periode van 14 kalenderdagen kunt u niet meer retourneren.

Het is aan u om aan te tonen dat u tijdig van uw recht tot retourneren gebruik heeft gemaakt. Daarom raden we u aan om ervoor te zorgen dat u in het bezit bent van een afgiftebewijs of een vergelijkbaar document.


In geval van levering van het verkeerde artikel, dient het artikel ongebruikt en onbeschadigd en in ongeopende verpakking geretourneerd te worden. Laat Pin D-lizd direct via het contact formulier weten dat u het verkeerde artikel ontvangen heeft. Pin D-lizd stuurt vervolgens - na overleg - zo snel mogelijk het juiste artikel toe. U kunt een artikel in geen geval terugsturen wanneer sprake is van één of meer van de volgende situaties:

Het artikel bevat niet alle door de Karakter bij levering bijgesloten zaken.

Het artikel is beschadigd door toedoen van de consument (beschadigingen door toedoen van Pin D-lizd worden niet als zodoende beschouwd).

Het artikel bevindt zich niet in de originele, onbeschadigde fabrieksverpakking (een met zorg opengemaakte verpakking wordt door Pin D-lizd niet als een beschadigde verpakking beschouwd).